Novinky

comments

There are 0 comment on "Novinky"

Vážené účastnice, vážení účastníci,

doufáme, že se Vám daří dobře. S politováním Vám oznamujeme, že jsme byli nuceni ukončit letošní ročník soutěže Angelini University Award! 2023/2024. Důvodem tohoto rozhodnutí je nedostatečný počet přihlášených projektů, což je v souladu s článkem 4 pravidel soutěže, který uvádí:

"Společnost Angelini si vyhrazuje právo neudělit cenu / ceny v případě, že se do soutěže přihlásí méně než 5 projektů nebo ve stanoveném termínu bude odevzdáno méně než 5 projektů."

Velmi si vážíme Vašeho zájmu o naši soutěž a děkujeme Vám za čas a úsilí, které jste věnovali přípravě přihlášek. Vaše odhodlání a inovativní přístupy jsou pro nás velkou inspirací a pevně věříme, že Vaše projekty mají obrovský potenciál přispět k dynamickému rozvoji péče o zdraví.

I když se letošní ročník neuskuteční, doufáme, že se nenecháte odradit a budete pokračovat v projektech, které mohou přispět k digitalizaci zdravotnictví. Vaše nadšení a kreativita jsou pro nás velmi cenné a těšíme se na spolupráci v budoucnu.

V případě jakýchkoli dotazů či potřeby dalších informací nás prosím neváhejte kontaktovat na e-mailu angeliniaward@angelini.cz.

Ještě jednou Vám děkujeme za Vaši účast.

This will close in 23 seconds